TÄÄLTÄ VOIT LUKEA MUIDEN AJATUKSIA MINUSTA

Koulutus, sivistys ja vahva tulevaisuuden tahto yhdistävät tavoitteina valtioneuvos Riitta Uosukaista ja Lilla Saaristoa.

Riitta Uosukainen, Valtioneuvos

Lilla on välittävä kehittäjä.

Mirja Borgström, monialayrittäjä

 

”Lilla on yhteistyökykyinen, naisenerginen, loistavan positiivinen sekä monipuolinen asiaosaaja. Hänellä on myös tietoa ja taitoa ajaa asioita päättäväisesti eteenpäin sekä riittävää empatiakykyä ymmärtämään yhteiskunnallisia asioita. Nainen paikallaan”

Imatran Kokoomusnaiset ry

 

”Lilla ottaa päätöksenteossa asioista huolellisesti selvän ja ottaa huomioon kaikki ihmiset. Ihmisenä Lilla on hyväsydäminen, iloinen ja helposti lähestyttävä. On ollut ilo tehdä yhteistyötä politiikan ja yrittäjyyden saralla”

Mikko Airas, erityisnuorisotyönohjaaja, yrittäjä, Imatra

 

”Lilla välittää ja ottaa huomioon kaikki. Hän on lämmin ja aito ihminen, joka tuntee pienyrittäjyyden kuopat ja huiput ja tietää myös, mitä on lapsiperheen arki. Lilla on ihmisen asialla ja tuen häntä tällä polulla”

Sari Suonio, toimitusjohtaja, Lappeenranta

 

”Lilla on aito rehellinen ihminen, joka huomioi laaja-alaisesti ja kauaskantoisesti asioiden ja päätösten vaikutukset. Ymmärtää  ja hyväksyy erilaiset näkökannat”

Niina Vento

 

”Lilla ottaa kaikki huomioon vauvasta vaariin omalla ihanalla sydämellisyydellään, hän ottaa kantaa tärkeisiin aiheisiin ja haluaa muuttaa asiat niin, että kaikilla meillä olisi mukavempi elää tässä yhteiskunnassa. Tuen Lillaa sillä hänen äänensä täytyy saada kuuluviin!”

Heta Hänninen, lastenohjaaja, kodinhoitaja, Lappeenranta

 

”Lillalla on realistinen käsitys sivistyspuolen haasteista varhaiskasvatuksesta ammatilliseen koulutukseen.Lisäksi hänellä on kokemusta ja ymmärrystä yrittäjänä toimimisesta.Bonuksena loistavat esiintymistaidot, joita tarvitaan asioiden edistämisessä”

Anna-Kaisa Lautala, Imatra

 

”Koulutettu, fiksu, osaava nainen. Ei pelkää sanoa mielipidettään vaikeissakaan asioissa”

Sanna Prior, historian ja taloustiedon lehtori, Imatra

 

”Lilla osaa aidosti kuunnella ja kohdata ihmisiä. Uskon vahvasti, että hän pystyy vaikuttamaan asioihin ja viemään niitä eteenpäin”

Irina Tiainen, venäjänkielen opettaja, kotiäiti, Lappeenranta

 

”Lilla on sovitteleva ja helposti lähestyttävä. Hänen kanssaan on helppoa tulla toimeen. Mielestäni Lilla Saaristo sopii erittäin hyvin seuraavaan eduskuntaan edustamaan Suomen kansaa”

Eija Partinen, opettaja, eläkkeellä, Imatra

 

”Lillalla on hieno taito kohdata ihminen arvostaen. Lilla löytää ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Lillan unelmat ovat myös minun unelmiani. Siksi tuen Lillaa ja äänestän Lillaa”

Milja Hyvärinen, toimihenkilö, Imatra