Koulutus, sivistys ja vahva tulevaisuuden tahto yhdistävät tavoitteina valtioneuvos Riitta Uosukaista ja Lilla Saaristoa.

Riitta Uosukainen, Valtioneuvos

KUVASSA Riitta Uosukainen, Valtioneuvos ja Lilla Saaristo ovat Imatran Kokoomuksen juhlassa yhteiskuvassa. Riitta Uosukainen piti juhlapuheen ja Lilla Saaristo lauloi juhlissa.

Lilla on välittävä kehittäjä.

Mirja Borgström, monialayrittäjä

 

Lilla on yhteistyökykyinen, naisenerginen, loistavan positiivinen sekä monipuolinen asiaosaaja. Hänellä on myös tietoa ja taitoa ajaa asioita päättäväisesti eteenpäin sekä riittävää empatiakykyä ymmärtämään yhteiskunnallisia asioita. Nainen paikallaan.

Imatran Kokoomusnaiset ry

 

Lilla ottaa päätöksenteossa asioista huolellisesti selvän ja ottaa huomioon kaikki ihmiset. Ihmisenä Lilla on hyväsydäminen, iloinen ja helposti lähestyttävä. On ollut ilo tehdä yhteistyötä politiikan ja yrittäjyyden saralla.

Mikko Airas, erityisnuorisotyönohjaaja, yrittäjä, Imatra

 

Lilla välittää ja ottaa huomioon kaikki. Hän on lämmin ja aito ihminen, joka tuntee pienyrittäjyyden kuopat ja huiput ja tietää myös, mitä on lapsiperheen arki. Lilla on ihmisen asialla ja tuen häntä tällä polulla.

Sari Suonio, toimitusjohtaja, Lappeenranta

 

Lilla on aito rehellinen ihminen, joka huomioi laaja-alaisesti ja kauaskantoisesti asioiden ja päätösten vaikutukset. Ymmärtää  ja hyväksyy erilaiset näkökannat.

Niina Vento

 

Lilla ottaa kaikki huomioon vauvasta vaariin omalla ihanalla sydämellisyydellään, hän ottaa kantaa tärkeisiin aiheisiin ja haluaa muuttaa asiat niin, että kaikilla meillä olisi mukavampi elää tässä yhteiskunnassa. Tuen Lillaa sillä hänen äänensä täytyy saada kuuluviin!

Heta Hänninen, lastenohjaaja, kodinhoitaja, Lappeenranta

 

Lillalla on realistinen käsitys sivistyspuolen haasteista varhaiskasvatuksesta ammatilliseen koulutukseen. Lisäksi hänellä on kokemusta ja ymmärrystä yrittäjänä toimimisesta. Bonuksena loistavat esiintymistaidot, joita tarvitaan asioiden edistämisessä.

Anna-Kaisa Lautala, Imatra

 

Koulutettu, fiksu, osaava nainen. Ei pelkää sanoa mielipidettään vaikeissakaan asioissa.

Sanna Prior, historian ja taloustiedon lehtori, Imatra

 

Lilla osaa aidosti kuunnella ja kohdata ihmisiä. Uskon vahvasti, että hän pystyy vaikuttamaan asioihin ja viemään niitä eteenpäin.

Irina Tiainen, venäjänkielen opettaja, kotiäiti, Lappeenranta

 

Lilla on sovitteleva ja helposti lähestyttävä. Hänen kanssaan on helppoa tulla toimeen. Mielestäni Lilla Saaristo sopii erittäin hyvin seuraavaan eduskuntaan edustamaan Suomen kansaa.

Eija Partinen, opettaja, eläkkeellä, Imatra

 

Lillalla on hieno taito kohdata ihminen arvostaen. Lilla löytää ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Lillan unelmat ovat myös minun unelmiani. Siksi tuen Lillaa ja äänestän Lillaa.

Milja Hyvärinen, toimihenkilö, Imatra